Massage mand mand sensual massage københavn

massage mand mand sensual massage københavn

Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt. Tantric massage for couples ⎥ Tantra massage for par I kan læse mere om selve massagen under Tantramassage til mænd og Tantramassage til kvinder. Tantra massage mænd: Sensuel, nærværende og kærlig helkropsmassage hvor jeg bruger mine Du kan læse mere om tantra massage København her.

Massage mand mand sensual massage københavn - our

Du vil også opleve hvordan tantramassagen kan hjælpe dig til at slippe det målorienterede og i stedet lære at være tilstede i nuet, og hvordan du gradvist kan lære at mestre din sexuelle energi uden at undertrykke den. Tantra massage hos massør i København. Bestiller du tid til tantra massage i København, bestemmer du selv, om din behandler skal være en mand eller en kvinde. Forud for behandlingen tager du en. Tantramassage til mænd: Jeg tilbyder to former for tantramassage. Den ene er meget blid, stille og sensuel og den anden er mere dynamisk. Begge former er. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt.

Massage mand mand sensual massage københavn - Santi XXX

Vi har glemt at det ikke bare er vores handlinger der skal imødeses og kontaktes Lad os møde kroppen på ny, uden vurdering. Pakke 1 Denne pakke inkluderer en kort indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale — alt i alt 2 timer.

Videos

Tantra masáž s Evou II

1 thought on “Massage mand mand sensual massage københavn”

Leave a Reply